Denna webbplats använder cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre, Läs mer om cookies.

Brandlarmscentral Integral IP MX

Brandlarmet Integral är utvecklat av Schrack Seconet AG i Österrike, ett företag med över 40 års erfarenhet av utveckling av brandlarmssystem. Systemet är moduluppbyggt och kan byggas ut och kompletteras på ett antal olika sätt, allt för att ge kunden ett flexibelt och framtidssäkert system.

Det modulära, decentraliserade systemet Integral IP MX består av enskilda komponenter och är konfigurerat och programmerat utifrån kundens individuella behov.

För att kunna säkra systemets integritet installeras alla komponenter och elektroniska delar med full redundans. Det går att ha upp till 16 centraler i Integrals maskformiga, lokala nätverk över Ethernet.

Tack vare den fritt valbara kabeltopologin kan det maskformiga nätverket anpassas optimalt till byggnadens fysiska begränsningar.

Centralerna Integral IP MX kan även anslutas direkt till en byggnads IT-infrastruktur, där möjligheten för åtkomst till dem både via Internet och intranät finns utan extra kostnad.

Olika parallelltablåer eller överordnade, centrala presentationsenheter kan använda datornätverkets befintliga kommunikationskanaler.

 

Mer information

Systembeskrivning Integral IP MX från Schrack Segonet (pdf-fil 3,3 MB)