Skydda nuFör dig som elinstallatör

För dig som elinstallatör

En nyckelroll i skapandet av robusta säkerhetssystem

Hur kan vi hjälpa er?

Samarbete är nyckeln till framgång, och vi på Skydda Nu tror på att bygga starka partnerskap med elinstallatörer för att skapa en starkare och mer omfattande säkerhetslösning för våra gemensamma kunder. Vi uppskattar det viktiga arbete som elinstallatörer utför, eftersom det skapar grunden för att våra säkerhetssystem ska kunna fungera optimalt.

Genom att integrera våra specialiserade tjänster inom brandlarmsinstallation, passersystem och inbrottssäkerhet med det arbete som elinstallatörer utför, kan vi tillsammans erbjuda en sömlös och enhetlig lösning som täcker alla aspekter av en byggnads behov. Vi ser varje samarbete som en möjlighet att leverera ett mervärde till våra kunder och att skapa en unik differentieringsfaktor för våra partnerinstallatörer.

Vi förstår att för elinstallatörer är det inte bara ett jobb – det är en passion att se till att elektriska system fungerar felfritt och säkert. Därför har vi strävat efter att vara den perfekta samarbetspartnern som kan ta över stafettpinnen när det är dags för säkerhetsintegrationen. Vi vill inte bara skapa en affärsrelation, utan också ett långsiktigt partnerskap där vi gemensamt kan förse våra kunder med den bästa möjliga lösningen.

Vi ser fram emot att bygga starka och framgångsrika partnerskap med elinstallatörer runt om i landet. Tillsammans kan vi höja ribban för säkerhetsindustrin och se till att våra gemensamma kunder får den högsta kvaliteten och tryggheten de förtjänar.”

 

Vi kan vår sak!

På Skydda Nu i Jönköping tar vi vårt arbete på största allvar. Vi har certifieringar inom brandlarm, kameraövervakning, inbrottslarm och utrymningslarm, vilket bekräftar att våra säkerhetslösningar håller högsta möjliga standard. Genom vår dedikation till kvalitet och professionalism kan våra kunder alltid känna sig trygga i vetskapen om att vi skyddar deras fastigheter på ett pålitligt och effektivt sätt.

SBSC: Den certifierade anläggarfirman Skydda Nu tillhanda håller tjänster inom Brandlarm.

Certifikat brandlarm

Skydda Nu har lång erfarenhet inom inbrottslarm och är en certifierad anläggarfirm inom inbrottslarm

Certifikat inbrottslarm

Skydda Nu är en anläggarfirma och är certifierade inom utrymningslarm med talat meddelande

Certifikat utrymningslarm

Skydda Nu är certifierade inom kamerabevakning och experter på området

Certifikat kamerabevakning

Behöver ditt företag brandlarm i jönköping eller örebro? Joakim har lång erfarenhet med brandlarm.

Behörig Ingenjör Brandlarm

Joakim Emme

Josef är expert på brandlarm med bas i jönköping. Brandskydd, brandsläckare SeBRA.

Josef Knutsson

Harald Wadskog