Skydda nuFöretaget

Skydda Nu besitter gedigen kompetens inom fastighetssäkerhet, med över 20 års erfarenhet, redo att hjälpa er efter ert behov.

Våra värderingar

Våra värderingar utgör kärnan i vår verksamhet. Vi värdesätter integritet, kundfokus och innovation. Vi tror på att bygga långsiktiga relationer med våra kunder baserade på förtroende och ömsesidig respekt. Vårt team av skickliga medarbetare är alltid redo att lyssna på kundernas behov och erbjuda skräddarsydda lösningar som möter deras unika krav.

På Skydda Nu är vi stolta över vår förmåga att leverera högkvalitativa säkerhetslösningar som skyddar det som är viktigast för våra kunder. Vi ser fram emot att fortsätta vår resa som en pålitlig partner inom fastighetssäkerhet och IT, med målet att skapa tryggare miljöer för alla. Vår styrka ligger i att kombinera vår omfattande erfarenhet med innovativa lösningar för våra kunder.

Håll ögonen öppna även när du blundar

Skydda Nu erbjuder utrymningslarm med talat meddelande för fastigheter och lokaler.

Med lång erfarenhet inom inbrottslarm, passersystem, brandlarm och kameraövervakning så kan vi hjälpa dig utifrån dina behov. Detta har vi kombinerat med lika lång IT-erfarenhet.

På ett smidigt men kraftfullt sätt skyddar och övervakar vi den lokal ni gillar mest. Ett intelligent skydd med ögonen öppna. Vi har idag certifieringar och samarbetsavtal med ledande systemleverantörer så som RCO, ASSA och Siemens inom passage- och larmsystem, brandlarm från tex Schrack, LST och Tyco. Inom kameraövervakning är de ledande tillverkarna Milestone, Bosch, Axis och Synology.

Vi är inte bara ett säkerhetsföretag, vi är också ett skönt och samarbetande gäng. Vår starka teamanda är kärnan i vår framgång. Vi arbetar tillsammans med en passion för att erbjuda våra kunder de bästa säkerhetslösningarna och skapa en tryggare miljö för alla.

Vi gör det på rätt sätt!

På Skydda Nu i Jönköping gör vi vårt jobb på rätt sätt. Vi är stolta över att inneha certifieringar inom brandlarm, kameraövervakning, inbrottslarm och utrymningslarm, vilket garanterar att våra lösningar uppfyller de högsta standarderna för säkerhet och tillförlitlighet. Vårt engagemang för kvalitet och professionalism säkerställer att våra kunder alltid kan lita på oss för att skydda deras fastigheter och skapa tryggare miljöer.

SBSC: Den certifierade anläggarfirman Skydda Nu tillhanda håller tjänster inom Brandlarm.

Certifikat brandlarm

Skydda Nu har lång erfarenhet inom inbrottslarm och är en certifierad anläggarfirm inom inbrottslarm

Certifikat inbrottslarm

Skydda Nu är certifierade inom kamerabevakning och experter på området

Certifikat kamerabevakning

Skydda Nu är en anläggarfirma och är certifierade inom utrymningslarm med talat meddelande

Certifikat utrymningslarm