Skydda Nu är experter på brandlarm och förebyggande brandskydd
Skydda nuBrandlarm

Brandlarm är den livräddande teknologi som spelar en avgörande roll för att skydda liv och egendom genom att upptäcka tidiga tecken på brand eller rökutveckling och varna omedelbart.

Brandlarm för företag

Behöver du brandlarm jönköping eller brandlarm kalmar alternativt brandlarm örebro?

Självklarhet för säkerhet

Brandlarm bör vara en självklarhet i varje byggnad. Med Skydda Nu som samarbetspartner kan du vara säker på att ditt brandlarmssystem är pålitligt och effektivt, vilket bidrar till att skydda liv, egendom och främja en tryggare miljö.

Expertis och erfarenhet

Skydda Nu har omfattande erfarenhet av installation och underhåll av brandlarmssystem. Att samarbeta med oss garanterar att du har en pålitlig partner som kan navigera genom regler och krav med skicklighet och noggrannhet.

Kvalitet och trygghet

Skydda Nu sätter trygghet i första hand och strävar efter att erbjuda högkvalitativa brandlarmssystem. Att vara vår samarbetspartner ger dig inte bara tillgång till avancerad teknik utan också en partner som är engagerad i att skapa en säker miljö för dina kunder och deras ägodelar. Skydda Nu är din partner för brandlarm och säkerhetstjänster i Jönköping, Kalmar och Örebro. Våra specialister erbjuder även landsomfattande service, vilket gör hela Sverige till Skydda Nu's arbetsplats. Oavsett var din verksamhet är belägen strävar vi efter att säkerställa att dina brandlarm och säkerhetssystem är optimerade för att möta de högsta standarderna och minimera riskerna. Med vår närvaro över hela landet är vi redo att skräddarsy lösningar och leverera pålitlig service för att säkerställa din trygghet, oavsett var du befinner dig i Sverige.

Hur kan vi hjälpa er med brandlarm?

SBSC: Den certifierade anläggarfirman Skydda Nu tillhanda håller tjänster inom Brandlarm.

Rätt larmlösningar för alla typer av anläggningar och behov

Skydda nu erbjuder allt från stora och avancerade till mindre system med uppgift att snabbt upptäcka en eventuell brand och omedelbart få till en kontrollerad utrymning; samt påkalla en räddningsinsats vid behov.

Vi har all erforderlig kunskap, erfarenhet och teknik för att installera kravställda brandlarm. 

Vem ställer kraven och efterfrågar installationen hos er?

Lösningen med brandlarm kan se väldigt olika ut. Oavsett om det är myndigheten, försäkringsbolaget eller ert eget initiativ så inventerar och projekterar vi för att se till så att ni har rätt brandlarm för er fastighet eller verksamhet. Som ett bevis utfärdas alltid ett anläggarintyg för anläggningen som förklarar omfattningen och installationen.

Skydda nu är certifierad anläggarfirma för brandlarm enligt regelverk SBF 1008:3.

Vi vill hjälpa dig, tveka inte att kontakta oss!

Daniel Ekström - Expert på brandlarm och brandskydd i kalmar

Behörig ingenjör Brandlarm & Utrymningslarm med Talat Meddelande

Daniel Ekström

Behöver ditt företag brandlarm i jönköping eller örebro? Joakim har lång erfarenhet med brandlarm.

Behörig Ingenjör Brandlarm

Joakim Emme

Behöver du hjälp med kameraövervaknig eller brandlarm i Jönköping med omnejd?

Frida Stenow