Är du en teknisk förvaltare så är Skydda Nu i jönköping AB den perfekta säkerhetspartnern för dig.
Skydda nuFör dig som är teknisk förvaltare

För dig som är teknisk förvaltare

 

Varför är vi ett bra alternativ som säkerhetspartner?

Som teknisk förvaltare har du en ansvarsfull roll när det gäller att säkerställa drift och underhåll av fastigheters tekniska system. Ett samarbete med Skydda Nu kan vara ett strategiskt klokt beslut för att optimera säkerheten och skapa en tryggare miljö för fastighetsbeståndet och de boende.

Expertis och skräddarsydda lösningar

Vi erbjuder skräddarsydda säkerhetslösningar som kan integreras med befintliga tekniska system. Vår tekniska expertis gör det möjligt för oss att förstå och anpassa säkerhetsåtgärderna efter dina specifika behov och fastigheters unika krav.

Effektiv ressursanvändning

Genom att samarbeta med oss kan du optimera resursanvändningen och maximera säkerheten. Vi tar hand om säkerhetsaspekterna, inklusive brandlarm och inbrottslarm, vilket gör att du kan fokusera på dina kärnuppgifter som teknisk förvaltare.

Minimerad risk och snabb Respons

Med våra avancerade övervakningssystem och teknik kan du minimera riskerna för intrång, skador och brand. Vi erbjuder snabb respons och aktivering av larm vid händelse av en säkerhetsincident, vilket minskar potentiell skada och störningar.

Långsiktig planering

Vi hjälper dig med långsiktig planering för säkerhetsåtgärder. Genom att identifiera och åtgärda potentiella säkerhetsrisker på ett tidigt stadium kan du undvika oönskade överraskningar och skapa långsiktiga strategier för fastighetens säkerhet.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig?

Samtycke(Obligatoriskt)